TÜM HABERLER

Artuklu Üniversitesi’nden Gurur Veren Başarı

Katar'ın başkenti Doha’da her iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Üniversiteler Arapça Münazara Turnuvası'nda Mardin Artuklu Üniversitesi adına yarışan İslami İlimler Fakültesi öğrencileri dünya üçüncülüğünü kazandı.

Artuklu Üniversitesinde Yeni Zelanda'da Hayatını Kaybedenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Mardin Artuklu Üniversitesi yerleşke alanında önceki gün Yeni Zelanda’da iki camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Üniversiteden Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına “Bilim Tarihine Yeni Bakışlar” Sempozyumu

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından İslam Bilim Tarihine büyük katkılarda bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına düzenlenecek “Bilim Tarihine Yeni Bakışlar Sempozyumu” na bilim ve akademi dünyasından birçok etkin isim katılacak.

Rektör Ağırakça “Kur'ân-ı Kerîm'deki İlmî İ’caz Sempozyumu"na Katıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça,Irak Sünni Vakfı tarafından Bağdat’ta gerçekleştirilen “Kur'ân-ı Kerîm'deki İlmî İ’caz Uluslararası Sempozyumu”na katıldı.

Artuklu Üniversitesi’nden "Temiz Çevre, Temiz Toplum, Temiz Gençlik" Etkinliği

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı “Sağlık ve Spor Öğrenci Topluluğu” tarafından "Temiz Çevre, Temiz Toplum, Temiz Gençlik" sloganıyla, çevre temizliğine dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla kampüs alanında genel temizlik etkinliği düzenlendi.