TÜM HABERLER

"Uluslararası Avrasya Kongresi" Mardin Artuklu Üniversitesinin Ev Sahipliğinde Yapılacak

Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Derneği (UBİKS) tarafından 2016 yılından itibaren her yıl düzenlenen “Uluslararası Avrasya Spor, Eğitim ve Toplum Kongresi“nin üçüncüsü Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Mardin’de düzenlenecek.

“Kurumlararası Cumhuriyet Futbol Turnuvası” Start Aldı

Mardin Valiliği, Mardin Artuklu Üniversitesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlararası Cumhuriyet Futbol Turnuvası tüm hızıyla başladı.

“Uluslararası Dil, Düşünce ve Din Bilimleri Kongresi” Yarın Başlayacak

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı katkılarıyla Mardin Artuklu Üniversitesi’nin düzenleyeceği “Uluslararası Dil, Düşünce ve Din Bilimleri Kongresi” yarın başlıyor.

Artuklu Üniversitesi Rektöründen Somali’li mevkidaşına mobilya jesti

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Kızılay  Başkanı Dr.Kerem Kınık aracılığıyla Somali National Üniversitesi Rektörlük makam odasının tefrişini üstlendi.

Artuklu Üniversitesi Rektörü: “Son üç yılda geldiğimiz nokta takdiri hak etmektedir.”

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde kurulan URAP’ın yükseköğretim kurumlarının akademik başarı sıralamalarını değerlendiren raporlarından hareketle üniversite ve şahsı hakkında olumsuz haberlerin aleyhte bir kampanya saikiyle yapıldığını belirtti.