TÜM HABERLER

Kampüsümüz Geleceğe Nefes Oluyor

Türkiye’nin ilk ekolojik kampüsü olma yolunda yürütülen çalışmalar kapsamında, ağaç dikimi için ayrılan arazinin geniş tutulması hasebiyle diğer üniversitelerden sıyrılan Mardin Artuklu Üniversitesi, kampüsünü yeşillendirmeye devam ediyor.

Ortadoğu’da Değişen Dengeler Üniversitemizdeki Panelde Masaya Yatırıldı

Üniversitemiz geçtiğimiz Cuma günü Ortadoğu’da Dengelerin Yeniden İnşası Paneli vesilesiyle alanında uzman isimleri ağırladı.

Rektör Özcoşar, Üniversitemizde Öğrenim Gören Uluslararası Öğrenciler ile Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim ÖZCOŞAR, üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

İdari Personellerimiz ile Kurumsal İletişim Toplantısı

Üniversite hizmetlerinin kesintisiz ve etkin bir şekilde sunulmasında çok önemli bir rol oynayan idari personellere yönelik yeni yönetim değerleri kapsamında "Gülümseyen Üniversite Bağlamında Kurumsal İletişim" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Öğrenci Topluluklarımız ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2019-2020 akademik yıl başlangıcında öğrenci topluluklarının iş ve işlemlerini görüşerek istişare etmek ve yapılacak projelerin belli bir temada işlenerek farkındalığı artırmak amacıyla “Öğrenci Toplulukları” toplantısı yapıldı.