TÜM HABERLER

Geçmişten Günümüze Orta Doğu ve Mardin Uluslararası Sempozyum bildiri kitabı yayınlandı

Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Konseyi’nin katkılarıyla Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından 27-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “Geçmişten Günümüze Orta Doğu ve Mardin” temalı Uluslararası Sempozyuma ait bildiri kitabı yayınlandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nden ABD’nin Kudüs Kararına Kınama

Mardin Artuklu Üniversitesi Senatosu ABD Yönetimi’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığı ve İsrail’deki Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağı yönündeki beyanatı hakkında bir kınama mesajı yayınladı.

Artuklu Üniversitesi Telkâri Sanatını Tanıttı

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’ in ortak işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye Tasarım Haftası’na Mardin Artuklu Üniversitesi damgasını vurdu.

Artuklu Üniversitesi Öğrencisine Türkiye Girişimcilik Vakfı Bursu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça Türkiye Girişimcilik Vakfı (Girvak) bursunu kazanan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2. Sınıf Öğrencisi  Robin Askar’ı makamında kabul etti.

“Hasankeyf Kazıları” Emin Ellerde

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Zekai Erdal, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hasankeyf Arkeolojik Kazı Başkanı olarak görevlendirildi.