TÜM HABERLER

15 Temmuz Darbe Girişimi Milletin Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından “15 Temmuz Darbe Girişimi”nin yıl dönümü münasebetiyle “15 Temmuz Darbe Girişimi, Milletin Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” adı altında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Artuklu Üniversitesi’ne büyük katkı

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde inşa edilecek Profesyonel Bisiklet Parkuru için arazi düzeltme ve tesviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Artuklu Üniversitesi Öğrencileri Bosna’da

GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından Sosyal ve Beşeri Gelişme Ekseninde kabul edilen ve Mardin Artuklu Üniversitesi’nin Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla hayata geçirdiği “Mezopotamya’dan Balkanlara Eğitim Projesi” kapsamında yürütülen faaliyetler tüm hızıyla sürüyor.

Artuklu Üniversitesi Merkezi Laboratuvarı'ndan bilime büyük katkı

​Sürekli güçlendirdiği altyapısı ve akademik kadrosuyla büyük bir hızla gelişen Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde kurulan Merkezi Araştırma Laboratuvarı çok kapsamlı çalışmalarıyla bilimsel faaliyetlerine devam ediyor.

Mardin Turizm Fakültesine Kavuştu

Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde bir Turizm Fakültesi’nin Mardin’e kazandırılması yönünde uzun zamandır sürdürülen çalışmalar meyvesini verdi.