TÜM HABERLER

İnovatif Düşünce İle Gelen Başarı

Mardin Artuklu Üniversitesi İnovatif Gelişim Topluluğu tarafından oluşturulan ekip, 13. kez düzenlenen ve Eskişehir’in en büyük öğrenci organizasyonu olarak kabul edilen Akademi-EM’in gerçekleştirdiği yarışmada birincilik ödülü aldı.

Artuklu Üniversitesinden Enformasyon Hizmeti

2018-2019 akademik yılında Mardin Artuklu Üniversitesini tercih eden öğrencilere yönelik danışma ve rehberlik hizmeti vermek üzere şehrin farklı noktalarında kurulan stantlar büyük ilgi gördü.

Mardinli Aileden Artuklu Kampüsüne Çeşme Hayratı

Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüs’üne Sabahat Akgeyik Uzuner ve Nuri Uzuner tarafından çocukları Umut Uzuner anısına yaptırılan çeşme, törenle hizmete açıldı.

Artuklu Üniversitesi’nde Yeni Kayıtlar Başladı

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre Mardin Artuklu Üniversitesine kayıt yaptırmaya hak kazanan 2530 öğrenci ile 463 Yabancı Uyruklu öğrenci için kayıt işlemleri, 03 Eylül 2018 tarihinde başladı.

Mezopotamya’dan Balkanlara Eğitim Projesi Kitaplaştırılacak

GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından Sosyal ve Beşeri Gelişme ekseninde kabul edilerek Mardin Artuklu Üniversitesi’nin Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla hayata geçirdiği Mezopotamya’dan Balkanlara Eğitim Projesi’nin birinci etabı tamamlandı.