TÜM HABERLER

Artuklu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nda Uygulamalı Eğitim

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Teknik Destek Programı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı personellerine gıdaların kontrolü ve araştırılmasına yönelik uygulamalı eğitim verildi.

Artuklu Üniversitesi Kütüphanesi’ne Anlamlı Bağış

Yakın zamanda vefat eden kütüphanecilik camiasının tanınmış simalarından Prof. Dr. Berrin Yurdadoğ’un kişisel kütüphanesi yasal varisleri tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi’ne bağışlandı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan Artuklu Üniversitesi’ne Ziyaret

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’nın başkanlığında “Yükseköğretim Kalite Güvencesi Sistemi” konulu seminer düzenlendi.

Artuklu Üniversitesi’nde Mezuniyet Sevinci

Mardin Artuklu Üniversitesi Merkezi Kampüs alanında 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı.