TÜM HABERLER

“Geçmişten Günümüze Orta Doğu ve Mardin”Sempozyumunun hazırlıkları tamamlandı

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin önümüzdeki 27-28-29 Nisan tarihlerinde “Geçmişten Günümüze Orta Doğu ve Mardin” temasını konu alan, çok geniş kapsamlı uluslararası akademik sempozyuma ev sahipliği yapacağı öğrenildi.

Artuklu Üniversitesinde Kutlu Doğum Etkinliği

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından  “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle Rektörlük Konferans Salonunda “Hz. Peygamber (S.A.V) ve Güvenirlilik” temalı çeşitli etkinliklerin yer aldığı kapsamlı bir program düzenlenecek.

Bölge Rektörleri İstişare Toplantısı” sona erdi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan üniversitelerin rektörleri genel durum değerlendirmesi yapmak ve karşılıklı istişarelerde bulunmak üzere Mardin Artuklu Üniversitesinin ev sahipliğinde bir araya geldi.

Bölge Üniversiteleri Rektörleri Mardin’de Buluşacak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan Üniversitelerin genel durum değerlendirmesini yapmak üzere 20 Üniversite Rektörü Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde toplanacak.

Rektör Ağırakça “Uluslararası Modern Arap Edebiyatında Kudüs Konferansı”na katıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Ürdün Üniversitesi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) katkılarıyla Ürdün'ün başkenti Amman'da; düzenlenen “Uluslararası Modern Arap Edebiyatında Kudüs Konferansı” na katıldı.