TÜM HABERLER

Artuklu Üniversitesi Arap medyasında

Arap ülkelerinde etkin yayınlarıyla tanınan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli “Al An TV “ Televizyon kanalı tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi’nin Arapça eğitim alanında son yıllarda ortaya koyduğu etkin faaliyetlerini ele alan bir belgesel yayınlandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nde Mezuniyet Şöleni

Mardin Artuklu Üniversitesi 2017-2018 Akademik mezuniyet yılında 2000 öğrenciyi meslek hayatına uğurlamanın gururunu yaşadı.

Artuklu Üniversitesi Ürdün Üniversiteleriyle İşbirliği Protokolü İmzaladı

Mardin Artuklu Üniversitesi ile Ürdün’ün köklü üniversiteleri arasında yer alan Princess Sumaya University for Technology, Zaytunah University ve Middle East University arasında Üniversitelerarası değişim programları, kültürel ve bilimsel ilişkilerin geliştirilmesini hedefleyen “işbirliği protokolü” imzalandı.

Artuklu Üniversitesi İşbirliğiyle Düzenlenen ''Anne Üniversitesi'' Projesi İlk Mezunlarını Verdi

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Kızıltepe Belediyesi iş birliğiyle Mardin bölgesinde ilk defa düzenlenerek hayata geçirilen ''Anne Üniversitesi'' projesi ilk mezunlarını verdi.

Artuklu Üniversitesinden Kızıltepe’ye ÖSYM müjdesi

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin yoğun çabaları sonucunda 2008 yılından beri kopya çekildiği gerekçesi ile ÖSYM Başkanlığı tarafından sınav merkezi olmaktan çıkarılan Mardin’in Kızıltepe İlçesinde Yükseköğretim Kurumları Giriş Sınavı’nın (YKS) yeniden yapılması kararlaştırıldı.