TÜM HABERLER

Artuklu Üniversitesi Tezli, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alımına başladı

Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde 2017–2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezli, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alımına başlanacak.

Mardin Oda/Borsa Araştırması: “Mardin’in yeni bir fuar alanına ihtiyacı var."

Geçen ay düzenlenen 4.Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı (Magrotex 2017) katılımcı firmalarıyla gerçekleştirilen saha çalışması, Mardin’de acilen sabit bir fuar mekânına ihtiyaç olduğu gerçeğini ortaya koydu.

Artuklu Üniversitesi’nde Mezuniyet Sevinci

Mardin Artuklu Üniversitesi Merkezi Kampüs alanında 2016-2017 akademik yılı genel mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı.

“Uluslararası Klasikler Çalıştayı” tamamlandı

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ilki gerçekleştirilen; Arap, Kürt ve Süryani Klasiklerinin bütün yönleriyle ele alındığı çok geniş kapsamlı “Uluslararası Klasikler Çalıştayı” bir bilgi şölenine dönüştü.

Mardin Artuklu Üniversitesine Öğrencilerden Büyük İlgi

Türkiye'de faaliyet gösteren 47 Üniversitenin katılımıyla İstanbul’un Bağcılar ilçesinde düzenlenen  “Üniversitemi Seçiyorum Kampüs Bağcılar” tanıtım fuarına Mardin Artuklu Üniversitesi damgasını vurdu.