TÜM HABERLER

Uluslararası “Mardin İşrak Günleri” çalıştayının üçüncüsü Artuklu Üniversitesinde düzenlendi

Mardin Artuklu Üniversitesi Felsefe Bölümü tarafından düzenlenen “Mardin İşrak Günleri” çalıştaylarının üçüncüsü çok yoğun ilgi gördü.

Artuklu Üniversitesi Bünyesinde “Aile Sağlığı Merkezi” açıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde görev alan akademisyen, hizmetli ve idari personelin yanı sıra öğrencilere yönelik koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerini vermek amacıyla üniversite yerleşke alanında “ Prof.Dr. Aziz Sancar Aile Sağlığı Merkezi” törenle açıldı.

Artuklu’da Yeni Bir Akademik Kadro: “Telkari Ustası”

Altın ve gümüş takıda değişik süsleme ve desenlerle Midyat yöresine ait gümüş işleme sanatı olan “Telkâri”, Mardin Artuklu Üniversitesine bağlı Midyat Meslek Yüksekokulu  “Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programı” bünyesinde akademik bir kimlik kazandı.

Artuklu Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığına Hediye Şahin seçildi

Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde eğitim gören; ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasında öğrencilerin görüşlerini belirleyerek, yönetim organlarına bildirilmesi ve yönetim organları ile öğrenciler arasındaki iletişimi oluşturmak amacı ile kurulan Öğrenci Konseyi Başkanlığına, yapılan seçim sonucunda Ebelik Bölü...