TÜM HABERLER

Üniversiteden Topluma Hizmet Etkinlikleri

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından öğrencilerin topluma ve çevreye karşı duyarlılık geliştirmesini hedefleyen etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

Artuklu Üniversitesi Öğrencilerinden Türkiye Başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları” kapsamında Mardin il birinciliğini kazanan Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Yüksekokul öğrencileri Ankara’da düzenlenecek Türkiye Finali’nde birinci oldu.

Rektör Ağırakça, Yabancı Dil Eğitim Forumu’na katıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça Millî Eğitim Bakanlığı MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından, 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda planlanan yabancı dil eğitimi reformu kapsamında düzenlenen "Yabancı Dil Eğitim Forumu" na katıldı.

Artuklu Üniversitesi Öğrencilerinden Kültür Başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları” kapsamında Mardin il birinciliğini kazanan Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Yüksekokul öğrencileri Mayıs ayında Ankara’da düzenlenecek Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazandı.

Artuklu Üniversitesinin Arapça Öğretim Deneyimi Avrupa’da Ses Getirdi

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Coordination des Ecoles de Langue Arabe en Belgique (CELAB) tarafından Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen “Arap Olmayanlara Arapça Öğretim Sempozyumu” na katıldı.