TÜM HABERLER

Üniversitemiz Yönetiminden MARSEV'e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Sekreter Yardımcılarımız İzzettin Bayraktar ile Tarık Demir ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı M. Sait Demirhan’dan oluşan heyet, Ankara'da Mardin Eğitim Vakfı MARSEV'i ziyaret etti.

Şehit ve Gazi Yakınları ile Toplantı

Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Ceylan, Üniversitemizde çalışan Şehit ve Gazi Yakınları ile bir araya geldi.

Rektör Özcoşar, Midyat Telkari Tasarım ve İnovasyon Çalıştayında

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, üniversitemizin DİKA ve Midyat Kaymakamlığı ile birlikte hayata geçirdiği Midyat Telkari Tasarım ve Uygulama Merkezi projesi kapsamında düzenlenen Midyat Telkari Tasarım ve İnovasyon Tasarım Çalıştayına katıldı.

Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim Özcoşar, DİKA'DA Proje Tanıtım Toplantısına Katıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özcoşar, DİKA ve üniversitemiz işbirliğinde uygulanacak olan "Yeni Mezunlar ve Son Sınıf Öğrencilerine Yönelik CBS Mesleki Eğitimi" Projesinin tanıtım toplantısına katıldı.