TÜM HABERLER

“18.Ulusal Turizm Kongresi Mardin’de yapılacak”

1990 yılından beri Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yapılan ve turizm alanında ülkenin en büyük ulusal organizasyonu olarak kabul edilen Ulusal Turizm Kongresinin on sekizincisi, Mardin Valiliği, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ortaklığında ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediyesi, MARSEV (Mardin Eğitim Vakfı) ve GAP (Bölge Kalkınma İdaresi B...

“Uluslararası Kudüs ve Mescid-i Aksa Sempozyumu” tamamlandı

Mardin Artuklu Üniversitesi, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin işbirliğinde ilki gerçekleştirilen uzman akademisyen ve fikir adamlarının Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı derinlemesine ele aldıkları “Uluslararası Kudüs ve Mescid-i Aksa Sempozyumu” çok yoğun ilgi gördü.

“Uluslararası Kudüs ve Mescid-i Aksa Sempozyumu” nun Hazırlıkları Tamamlandı

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin önümüzdeki 6-7 Ekim tarihlerinde “Kudüs ve Mescid-i Aksa” temasını konu alan, çok geniş kapsamlı uluslararası akademik sempozyuma ev sahipliği yapacağı öğrenildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin Arapça Eğitim Programlarına Büyük İlgi

Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde yer alan; Suriye, Filistin, Yemen, Irak, Ürdün, Libya ve Uygur Türkleri gibi farklı ülkelerden öğrencilerin tamamen Arapça diliyle eğitim gördüğü bütün lisans programı kontenjanlarının tamamen dolduğu öğrenildi.

Artuklu Üniversitesinde Formasyon Başvuru Süresi Uzatıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından, öğretmen adaylarını yetiştirmeye yönelik “Pedagojik Formasyon Programı” başvuru süresi 15 Eylül 2017 tarihine kadar uzatıldı.