TÜM HABERLER

Artuklu Üniversitesi’nden "Temiz Çevre, Temiz Toplum, Temiz Gençlik" Etkinliği

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı “Sağlık ve Spor Öğrenci Topluluğu” tarafından "Temiz Çevre, Temiz Toplum, Temiz Gençlik" sloganıyla, çevre temizliğine dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla kampüs alanında genel temizlik etkinliği düzenlendi.

Artuklu Üniversitesi Rektöründen Başarılı Öğrencilere Ödül

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Türkiye’deki mimarlık eğitimi ortamını geliştirmeyi amaçlayan Mimarlık Eğitimi Derneği’nin (MİMED), her yıl iki aşamalı olarak düzenlediği “Ulusal Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması”nda, başarı ödülüne hak kazanan, Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Sümeyye Çiftçi ve ikinci sınıf öğrencisi Doğan...

Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrencileri Teknokent Gezisine Katıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü ve Çalışmaları, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP) ile ilgili Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Artuklu Üniversitesinde “Arapça Günü” Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

UNESCO Yürütme Kurulu tarafından 2012 tarihinde alınan karar gereği bütün dünyada ilan edilen “Dünya Arapça Günü” münasebetiyle, Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Artuklu Üniversitesi Akademisyen ve Çalışanlarından Kamuoyu Açıklaması

Mardin Artuklu Üniversitesi akademisyen ve çalışanları, üniversite ile ilgili kasti olarak olumsuz haberlerin yayınlandığını belirterek üniversite personelinin olumsuz yönetim sonucunda azaldığına dair iddialara cevap verdi.