TÜM HABERLER

Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Alanında Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Türkiye’de Üniversite sayısındaki artışla birlikte farklılaşma ve uzmanlaşma yolunda Üniversitelerde yaşanan hareketlenmeler, sosyal bilimler alanında uzmanlaşmaya yönelik kimliğiyle tanınan Mardin Artuklu Üniversitesinin çalışmalarını hızlandırdı.

ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SENATOSU ÜYELERİNDEN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Mardin Artuklu Üniversitesi Senato üyeleri, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile ilgili son dönemlerde çeşitli medya organlarında çıkan haber ve yorumlara dair kamuoyuyla paylaşılmak üzere bir açıklama yayınladı.

Üniversitelere Yönelik Sayıştay Eğitimi Büyük İlgi Gördü

Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğinde Sayıştay Başkanlığı tarafından Türkiye'deki üniversitelerin yönetici personeline yönelik verilen Sayıştay Eğitimi çok yoğun ilgi gördü.

Artuklu Üniversitesinden Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından münhal Şube Müdürlüğü, Şef ve Kütüphaneci kadroları için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açılacağı belirtildi.

Artuklu Üniversitesi Rektörü: Karalama amaçlı haber ve yorumları büyük bir şaşkınlık ve ibret ile izliyorum

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, yıllar önce yayınlanan bir ansiklopedide yer alan ifadeler üzerinden, son günlerde çeşitli medya organlarında şahsına yönelik olumsuz iddialara karşılık verdi.