T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ

TÜM DUYURULAR

Geçmiş Olsun Mesajı

Üniversitemizde Fakülteler arası düzenlenen futbol turnuvasında Fakültemizi temsil eden öğrencilerden Muhammed YILDIZ, Yunus OKUTMUŞTUR ve Edip KINIK yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Görevde Yükselme

Görevinde yükselen Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Yunus CENGİZ ve Tarih bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Feridun BİLGİN'i tebrik eder yeni görevinde başarılar ederiz.

Göreve Başlama

Arkeoloji Bölümünde göreve yeni başlamış olan Öğretim Üyesi Prof.Dr.Aynur ÖZFIRAT ve Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Bülent GENÇ'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Aile Hekimliği

Üniversitemiz bünyesinde 01.02.2017 tarihinden itibaren "Aile Sağlık Merkezi" hizmete açılmıştır. Tüm öğrenci ve personelimiz ekte yer alan formu doldurup kimlik ön yüz fotokopisiyle beraber  "Aile Sağlık Merkezi"ne başvurabilirler.

9Şubat
GÜNCEL

Edebiyat Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Mezun Olan Öğrencilerin Diplomaları Hk.

27Aralık