TÜM DUYURULAR

GÜNCEL

Rektörümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Kardeşliğin, barışın ve birliğin asıl manasını bulduğu; merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i idrak ederek, bir bayrama daha kavuşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Üniversitemiz, şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için gönüllere, hanelere; huzur ve selamet getirmesi temennisiyle, herkesin Ramazan Bayramını can-ı gönülden tebrik ederim.   Mardin Artuklu Üniversitesi Rekt...

24Haziran
DETAYLAR
YENİ

Taziye

Üniversitemiz personelinden Nevzat BAYDOĞDU’nun ablası Sevim BAYDOĞDU tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşmuştur. Vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunduğumuz merhumeye, Cenab-ı Haktan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı dileriz.     Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü

24Haziran
DETAYLAR