TÜM DUYURULAR

Taziye

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet CEYLAN’ın annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Nuhoğlu Camiinde kılınacak olup taziyesi Çağatay Taziye Evinde yaplacaktır. Hakkın rahmetine kavuşan merhumeye Cenab-ı Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.   Mardin Artuklu Üniversitesi ...

23Mart
21Mart

Türkçe Yeterlilik Sınav Sonuçları

Sonuçlar için tıklayınız.

20Mart

Taziye

Üniversitemiz Sosyal Tesisler İşletme Müdürü İlhan ORUK'un kayınpederi ve konferans salonları teknisyeni İsmail ÇÖHA'nın babası vefat etmiştir. Cenaze namazı bugün öğlen namazına müteakiben Küba Camiinde kılınacak olup, taziyesi Yücesoy Taziye Evi'nde yapılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet diler, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü

19Mart