TÜM DUYURULAR

YENİ

Rektörümüzün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Ülkemiz 15 Temmuz 2016 tarihinde, ümmetimizin birlik ve beraberliğini bozma kasdıyla eşi emsali olmayan hain ve alçak bir askeri darbe kalkışmasına şahitlik etmiştir. Kurumlarımıza, bütünlüğümüze, hukuk ve adalet sistemine kast ederek ümmet iradesini ayaklar altında çiğnemek isteyen bu hain teşebbüs, i’tikadı ve değerleri için canını ortaya koyan mürüvvetli aziz insanımız tarafından geri püskü...

15Temmuz
DETAYLAR
GÜNCEL

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI DAVETİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI DAVETİ 14-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz ile Mardin Valiliğinin ortaklaşa düzenleyeceği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  etkinliklerine tüm öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz davetlidir.   Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü AFİŞ PROGRAM BROŞÜRÜ

9Temmuz
DETAYLAR